Hoe controleer ik een giftcard of voucher (cadeaubon) in Sayl?

Een voucher (of coupon in het frans of waardebon in het nederlands) en giftcard (cadeaucheque) kan u eenvoudig valideren dankzij het gebruik van de Sayl Store Manager App.

Hoe u kan aanloggen in de Sayl Store Manager App leest u in het artikel '[hoe geef ik mijn personeel toegang tot de SSM app](https://helpdesk.saylcloud.com/nl/article/hoe-geef-ik-mijn-personeel-toegang-tot-de-sayl-store-manager-1kg1jmd/)'

Het valideren van een waardebon

Een waardebon kan 3 types zijn:

een eenmalige korting
meermalig maar gelimiteerd: een "voorraad" waaruit je kan putten
een waardebon die recht geeft op een fysiek voordeel (bvb gratis koffie)

In het onderstaande filmpje ziet u hoe uw personeel kan een waardebon of een giftcard kan valideren.

Opgelet: wanneer het te verbranden bedrag ("redemption") hoger is dan het bedrag op de voucher, dan zal het niet mogelijk zijn om de submit knop in te drukken.
Als eigenaar ontvangt u steeds een notificatie e-mail wanneer een personeelslid een waardebon gedeeltelijk of volledig heeft "verbrand", met aanduiding in welke locatie dit was en voor welk bedrag

Bijgewerkt op: 19/05/2023