Hoe geef ik mijn personeel toegang tot de Sayl Store Manager?

U kan uw personeel of stafleden toegang geven tot de Sayl Store Manager App door volgende te doen:

log in op de Sayl admin

Ga naar het overzicht van de gebruikers
Users Sayl menu

Klik op 'Add' om een nieuwe gebruiker toe te voegen

add user

Vul de gegevens in, kies als rol 'Staff'

rol staf

Kies een paswoord

Vul een PIN code in van 5 cijfers in

--> De PIN code is een gemakkelijke manier voor het personeelslid om in te loggen. In plaats van een paswoord te hoeven te onthouden kan het staflid inloggen met de pincode.

PIN

Nadat u de gebruiker heeft bewaard, kan u vragen aan uw personeelslid om de Sayl Store Manager App te downloaden op zijn of haar mobiel, of op een tablet, of om te surfen naar https://ssm.sayl.cloud.

Het personeelslid moet daar eerst inloggen met het email adres dat u heeft aangemaakt, en op het volgende scherm kan het paswoord worden overgeslaan worden als u een PIN code aan uw personeelslid geeft. Uiteraard, als u liever met een paswoord werkt ipv een PIN code dan kan u gewoon het paswoord veld gebruiken om in te loggen.

USERS

Bijgewerkt op: 19/05/2023