Hoe een aankondiging op mijn Sayl Resto webshop plaatsen?

Het kan gebeuren dat u een duidelijke aankondiging op uw Sayl Resto webshop wil zetten, bijvoorbeeld wanneer de openingsuren zijn gewijzigd, of wanneer er een speciale promotie is, ... Genoeg redenen om soms iets kenbaar te maken aan uw klanten.

Hoe plaatst u nu zo'n aankondiging op uw Sayl webshop?

Ga naar "storefronts" in de menu

Sayl Cloud - storefronts menu item

Een storefront is letterlijk een "winkelvoorkant" of het vooraanzicht van jouw shop. In een online context is dit uiteraard de online webshop, en we willen op de voorkant van de webshop een boodschap plaatsen. Normaliter heeft u slechts één storefront in jouw account. (Indien er meerdere zijn, dient u de juiste storefront te selecteren. Een storefront is steeds gekoppeld aan een shop, wat u kan controleren in het detailscherm van de geselecteerde frontend)

In het detailscherm van de storefront

Scroll naar beneden tot u bij de sectie "Winkelaankondigingen" komt.

Storefront announcement Sayl Resto

Klik de "Activeer box" en vul uw aankondiging in. Gebruik de icoontjes in de editor om het lettertype groter te maken, andere kleuren te geven, te onderlijnen enzoverder.

Voorbeeld aankondiging

Klik op bewaar

Ga nu naar uw website en hernieuw de pagina.

Announcement on Sayl Resto webshop

PS. Mocht u niet onmiddellijk de aankondiging zien, dan kan het zijn dat er nog gegevens in de "cache" (geheugenruimte van de server) zit. U kan achteraan uw URL in de adresbar bovenaan ?nocache=1 toevoegen om de cache verplicht leeg te maken.

Bijgewerkt op: 04/10/2023